Tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti

Tekne kazası geçiren ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer ilçesinde geçirdiği tekne kazasında hayatını kaybetti.

ATSO Başkanı Ali Bahar, Kemer'de tekne kıyıya yanaştığı sırada henüz bilinmeyen nedenle suya düştü. Tekne motorlarının pervane kısmının vücuduna zarar verdiği Ali Bahar, sudan çıkarıldı. Durumu ağır olan Ali Bahar, ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye götürüldü. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Bahar'ın tedavisi sürüyor.

'AŞIRI KAN KAYBIYLA KALBİ DURMUŞ OLARAK GELDİ'

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait "Alber" adlı tekneden düşüp ağır yaralanan ATSO Başkanı Ali Bahar'ın tedaviye alındığı özel hastanenin kurucusu Dr. Cemal Özkan, "Maalesef çok kan kaybetmiş. Uğraşıyor arkadaşlar ama inşallah takdiriilahi, inşallah kurtarılabilir. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla, inşallah yaşayacak ömrümüz varsa vesile olacağız. Zor durumdayız. Bize aşırı kan kaybıyla kalbi durmuş olarak geldi dedi arkadaşlar ama detayı bilmiyorum" diye konuştu.

Ali Bahar'ın kaza geçirdiği haberinin ardından ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi, yakınları ve çok sayıda seveni Kemer'e gitti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Antalya'nın Kemer ilçesinde kendisine ait "Alber" adlı tekneden inerken suya düşen ve motor pervanelerinin çarpması sonucu ağır yaralanarak ilçedeki özel bir hastaneye götürülen ATSO Başkanı Ali Bahar, yaşamını yitirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.