Otopsi sonucuna göre Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi!

Otopsi sonucuna göre Narin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi!
Yapılan otopsi sonucuna göre Narin cinayetinde yeni ayrıntı daha belli oldu. Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Narin Güran cinayetinde detaylar belli olmaya devam ederken, otopsi sonucuna göre yeni bir bilgi daha öğrenildi. Otopsiye göre Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

OTOPSİ SONUCU: NARİN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Boğulma esnasında Narin'ın ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline bulaşırken, oradan da araç direksiyonu ve daha sonra koltuğuna bulaştı.

YENGE HEDİYE GÜRAN İÇİN TUTUKLANMA TALEBİ

Narin cinayeti soruşturmasında yaşanan bir diğer gelişme de Yenge Hediye Güran için "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla tutuklanma talebi istenmesi oldu. Hediye Güran'ın kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istendi. Yenge Hediye Güran, bu tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

GÖZALTINA ALINAN 2 KUZEN SERBEST BIRAKILDI


Cinayet hakkında yürütülen soruşturmada sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan yenge Hediye Güran ile kuzenler İsa Kaya ve Şeyma Kaya adliyeye sevk edildi.

Kuzenler savcılıkta verdikleri ifadeler sonrası serbest bırakıldı. Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran’ın ise 'kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.