Sivas'ta okullar tatil edildi mi? Sivas'ta 17 - 18 Ekim 2024 okullar tatil mi?

Sivas'ta okullar tatil edildi mi? Sivas'ta 17 - 18 Ekim 2024 okullar tatil mi?
Sivas'ta bugün peş peşe meydana gelen iki depremin ardından kentteki okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyordu. Sivas Valiliği'nden açıklama geldi.

Dün Malatya'da yaşanan depremin ardından bugün de Sivas sallandı. Kent merkezinde bu sabah on dakika arayla iki ayrı deprem yaşandı. Bölge halkı sarsıntılar nedeniyle büyük panik yaşarken, Sivas'tan depreme dair olumsuz bir durum yansımadı. Ancak veliler ve öğrencilerin de büyük panik yaşadığı deprem nedeniyle bölgedeki okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. Dün Malatya'da yaşanan deprem sonrasında Malatya'nın yanı sıra; Adıyaman, Batman, Elazığ ve Şanlıurfa'daki okullarda eğitime bir günlüğüne ara verilmişti. Sivas için alınan kararı ise valilik açıkladı.

Sivas Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajla, kentteki okullarda bugün (17 Ekim Perşembe) eğitime ara verildiği duyuruldu.

Açıklamada; "İlimiz merkeze bağlı Hacıali ve Ağılkaya köylerinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki iki depremin ardından 17 Ekim 2024 Perşembe günü il merkezinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.