Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde Everyway That I Can ile sahne aldı!

Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde Everyway That I Can ile sahne aldı!
Bu yıl 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye "Everyway That I Can" şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde performans sergiledi.

Türkiye, 2003 yılında Sertab Erener ile elde ettiği Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki birinciliği 21 yıl sonra yeniden gündeme geldi. Dün akşam 68'ncusu düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Sertab Erener sahneye çıkarak ülkemize birincilik getiren Everyway That I Can şarkısını seslendirdi.

2003 yılında, Türkiye'nin Eurovision'da ilk ve tek birincilik getiren Sertab Erener o anları gecenin ikinci yarı final turunda finalist ülkeler açıklanmadan önce sahneye çıkarak gösterdi. İsveç'in Malmö kentinde bu yıl gerçekleşen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'na aylar önce gelen teklif nedeniyle giden Sertab Erener, sosyal medya hesabından "21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?" notunu düşerek paylaştı.

663db29b912d94d0320a3823.webp

Gecede 3 ülkenin birincileri sahne aldı!

Türkiye'yi Sertab Erener uzun yılların ardından yeniden sahneye çıkarak temsil ederken, 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda 3 ülkenin birincileri de konuk sanatçı olarak sahne aldı ve geçmişten günümüze Eurovision'da birinci olan şarkılar yeniden anıldı.

Gecede ilk olarak Yunanistan'ın Eurovision birincisi Helena Paparizou "My Number One" şarkısını, İsveçli şarkıcı Charlotte Perrelli 1999'da birinciliğe sahip olduğu şarkısı "Take Me to Your Heaven" seslendirirken gecenin sonunda Sertab Erener sahne alarak Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalindeki performansıyla gece sona erdi.

Sertab Erener'e Eurovision'un kraliyet ailesi yakıştırması damga vurdu!

Türkiye, yıllardır Eurovision Şarkı Yarışması'na adaletsiz oylama yapılması nedeniyle katılmasa da dün gece düzenlenen Eurovision ikinci yarı turunda Sertab Erener damgasını vurdu. Uzun yılların ardından tekrar Eurovision heyecanını yaşatan Sertab Erener Türkiye'den de takip edilerek sosyal medyada oldukça konuşularak gündem oldu.

ser.jpg

Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'nın sona doğru yaklaştığı anlarda finale kalan ülkeler açıklanmadan önce sahne aldı. Erener'in performansı oldukça beğenildi ve alkış tufanı koparak Malmö'de renkli anlar yer aldı. “Everyway That I Can” şarkısını yeniden seslendiren Sertab Erener'e gecenin sunucuları Pedra Mede'dan övgüler geldi. Mede; sahne performansı bitiminin ardından 3 konuk sanatçıya teşekkür ederken, Sertab Erener'e söylediği “Harika, mutlak Eurovision Kraliyet Ailesi” diyerek izleyicilere takdim etmesi ise dikkat çekti.


İşte Sertab Erener'in 21 yıl sonra Eurovision heyecanı..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.