Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz: 'Çocukluğunda şehitlik için dua ettiğini söylerdi'

Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz: 'Çocukluğunda şehitlik için dua ettiğini söylerdi'
İstanbul Ümraniye'de katil Yunus Emre Geçti tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda şehit düşen Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla yürekleri yaktı.

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan Yunus Emre Geçit'in kaçmasının ardından yaşanan arbedede silahla ateş edilmesi sonucu 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz şehit düşmüştü.

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından; "Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın cenazesi memleketi Sivas'ta dün toprağa verilmişti.

Burada düzenlenen törende şehidin polis memuru eşi Semih Yılmaz, tabuta sarılarak "İzin aldık Sivas'a gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin Sivas'ı, bugün yola çıkacaktık." diyerek gözyaşı dökmüştü.

"KALBİ TEMİZ OLDUĞU İÇİN ŞEHADETİ NASİP OLDU"

Semih Yılmaz sosyal medyadan şehit eşi için duygu dolu mesaj paylaştı. Şeyda Yılmaz'ın çocukken şehitlik için dua ettiğini dile getiren Semih Yılmaz, Kalbi temiz olduğu için Rabbim şehadeti nasip etti ona" dedi.

Semih Yılmaz “Çocukken şehitlik için dua ederdi.” “Hayat arkadaşımdı benim hem de silah arkadaşım. Çocukluğunda şehitlik için dua ettiğini söylerdi hep, devletin bir kağıdı boşa harcanınca sinirlenirdi, bayrağa çok aşıktı. Her gördüğü yerde bayrak fotoğrafını çekerdi, çok çalışırdı, ‘Devlet, bana bu maaşı veriyorsa benim bunu haketmem gerekiyor yetim hakkı var bunda’ derdi. Kalbi temiz olduğu için Rabbim şehadeti nasip etti ona. Sivas'a izin alıp geleceğimiz gün al bayrağa sarılı tabutunu getirdim, vatan için yarım kalan sevdalara bizimki de eklendi, mahşere kaldı kavuşmamız. Tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, vatan sağolsun.” ifadelerine yer verdi.

"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR SEVMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Bir başka paylaşımında ise şehit eşi ile olan düğün fotoğraflarını paylaşan Semih Yılmaz "Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim, sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin, seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim benim" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.