'Para sayma görüntüleri': Özgür Çelik 'Destek Olduk' demişti! CHP'li isim aksini söyledi: 'Kimse temas kurmadı'

'Para sayma görüntüleri': Özgür Çelik 'Destek Olduk' demişti! CHP'li isim aksini söyledi: 'Kimse temas kurmadı'
'Para sayma görüntülerine' ilişkin dava öncesinde konuyla ilgili konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, "Hepimiz o sürece destek olduk" ifadelerini kullanmıştı. Ancak CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz'dan Çelik'e tepki geldi

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in gündemde yankı bulan İstanbul'daki para sayma görüntülerine ilişkin yeni açıklamalarına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ilk duruşma için 25 Eylül’e gün verilmişti. Duruşmaya günler kala CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in GerçekGündem’e yaptığı açıklama tartışma konusu oldu.

"Mesele sadece Canan Kaftancıoğlu'nun meselesi değil, konu hepimizin konusu" diyen Çelik, 31 Mart öncesi seçim sonuçlarının etkilenmesi için iktidar ve iktidara yakın çevrelerin görüntüleri servis ettiğini söyledi. Ancak yapılan açıklamada Can Poyraz'ı kızdıran konu Çelik'in "Hepimiz o sürece destek olduk" ifadeleri oldu. Poyraz, Çelik'in "destek olduk" ifadelerine karşı çıkarak "Kendisinin ilçe başkanı olduğu dönemde belli aralıklarla beni arayan Çelik bu görüntüler servis edildikten sonra geçmiş olsun telefonu bile açmamıştır." dedi.

Can Poyraz, Özgür Çelik'i yalanladı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz, görüntülerin servis edildiği günden bugüne kadar İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkezi tarafından davaya ilişkin kimsenin kendisiyle temas kurmadığını söyledi.

Poyraz, Çelik'in görüntülerin servis edilmesinden sonra kendisine geçmiş olsun telefonu bile açmadığını dile getirerek şunları yazdı:

-Görüntülerin servis edildiği günden bugüne ne İl Başkanlığı ne de CHP Genel Merkezi tarafından -siyasi nedenlerle açılmış- bu davaya ilişkin kimse benimle temas kurmadı.

Seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı ile alakasız bir ortamda denk geldik ve bu konu ile ilgili sadece espri yapmayı seçti.

Hukuk komisyonu süreci yakından takip etmiyor. Genel Merkez de süreci yakından takip etmiyor.

Anlaşılan, konu hepimizin ortak meselesi değil.

25 Eylül’de hakim karşısına çıkacağım.

Özetle bu davada yalnızım.

Yalnız ilerleyeceğim.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.