Okul basıp öğretmene saldırmıştı! Valilikten açıklama geldi

Okul basıp öğretmene saldırmıştı! Valilikten açıklama geldi
Kocaeli’de bir ilkokulda öğrenci dolu sınıfa dalarak öğretmene saldırı girişiminde bulunan şahıs hakkında Kocaeli Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Kocaeli Darıca’da bir okulda yaşanan şiddet olayına dair valilik açıklama yaptı. Kocaeli Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalandığı duyuruldu. Olayın iki öğrenci arasında yaşanan kavganın ardından patlak verdiği belirtildi.

Kocaeli Valiliği'nden dün yaşanan olayla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Darıca ilçemiz Kazım Karabekir Mahallesi Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda bugün meydana gelen kasten yaralama olayıyla ilgili yapılan incelemeler neticesinde; 27.05.2024 günü iki öğrenci arasında meydana gelen kavga nedeniyle bu öğrencilerden birisinin velisi olan M.A. isimli şahsın bugün (28.05.2024) saat, 09.00 sıralarında okula gelerek okul öğretmeni B.L. ile tartıştığı, arbede yaşandığı ve daha sonra okuldan ayrıldığının öğrenilmesi üzerine güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren M.A. ile birlikte S.A. ve İ.A. isimli şahıslar yakalanmış olup, konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır. Bahse konu olay bütün yönleriyle incelenmektedir. Öğretmenimize ve Milli Eğitim Camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şiddetin her türlüsüne karşı sıfır toleransla mücadelede kararlı olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz."

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.