O içki grubuna dev zam geldi! Viskilerin yeni fiyatı dudak uçuklattı…

O içki grubuna dev zam geldi! Viskilerin yeni fiyatı dudak uçuklattı…
Sigaraya yapılan zamların ardından bir artış da içki fiyatlarında yaşandı. Peki hangi içkilere, ne kadar zam geldi?

Fatma Müge Yücetürk - İçki ve sigara tiryakileri gece yarısı zammı ile yeni güne başladı. Bir sigara ve içki grubuna yapılan zamların ardından oluşan yeni fiyat listesi kullanıcıları şok etti! Peki hangi içki grubuna zam geldi, zamlı fiyatlar hangi tarihten itibaren geçerli olacak? Zam gelen içki grubunda hangi alkollü içecekler bulunuyor? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

Hangi içkilere zam geldi?

Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Pernod Ricard içki grubuna dev bir zam yapıldığını duyurdu. Peki Perno Ricard içki grubu hangi içkileri satıyor? Hangi alkollü içecekler gece yarısı zammından nasibini aldı?

Pernod Ricard içki grubu Chivas, Absolut, Ballantine’s ve Olmeca gibi en çok tüketilen içkilerin satışını yapıyor. Bu nedenle ilgili içki grubuna yapılan zam sonucunda tüm bu ürünlerin fiyatları da güncellendi.

İşte zamlı fiyatlar

4 Temmuz 2023 Salı gününden itibaren geçerli olacak Pernod Ricard grubu içki zammına göre 100’lük Chivas viskinin fiyatı 1.200 TL olurken, 100’lük Absolut vodka 835 TL, 100’lük Olmeca Silver tekila ise 1.025 TL oldu.

Pernod Ricard içki grubuna yapılan zamlardan likör, şarap, şampanya, rom ve konyak gibi farklı içecekler de etkilendi.

zam-1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.