Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen AK Partili Bayram: 'En güçlü adaylardan biriyiz'

Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen AK Partili Bayram: 'En güçlü adaylardan biriyiz'
Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilen AK Partili Serkan Bayram, en güçlü adaylardan biri olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, geçtiğimiz aylarda Birleṣmiṣ Milletler ve Avrupa Birliği tarafından oluşturulan Uluslararası Diplomatlar Birliği'nce (DMW) verilen "Barıṣ Elçisi" ödülüne layık görülmüştü. Bayram ödülü ise "dünyada engelli hak ve mücadelesine verdiği katkılarından dolayı" almıştı.

Son olarak Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterilen Bayram, tvnet'te Cüneyt Özdemir'in canlı yayın konuğu oldu.

Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterilmesinin yanı sıra kendi hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Buğday Tanesi' filminin de Altın Küre Film Festivali’ne aday gösterilmesi noktasında ulaştığı başarı hikayesini anlatan Bayram, çarpıcı açılamalarda bulundu.

'En güçlü adaylardan biriyiz'

"Barıṣ Elçisi" ödülüne layık görülmesiyle birlikte Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildiğini anlatan Bayram, en güçlü adaylardan biri olduğunu söyledi.

Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildiği anda ne hissettiği sorulan Bayram "Dünyanın birçok üniversitesi ve parlamentolarından da aday gösterildim. Bu yeni dönemde de parlamentolarda ve üniversitelerde konuşma yapacağım." yanıtını verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.