Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan gündem olan görüntülerine açıklama: 'Böyle drama gerek yoktu'

Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan gündem olan görüntülerine açıklama: 'Böyle drama gerek yoktu'
Nazlıcan İrem Köroğlu TRT Spor ekranlarına yansıyan görüntüleri hakkında açıklama yaptı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci haftasındaki son maçında ev sahibi ABD'yi 3-2 mağlup etmişti. Arlington kentinde oynanan mücadelede ev sahibi ABD’yi yenen Filenin Sultanları, 8’inci maçını geride bırakırken dünya 1 numarası ünvanını korumayı başarmıştı.

Ancak galibiyetten çok Nazlıcan İrem Köroğlu'nun TRT Spor ekranlarına yansıyan görüntüleri gündem olmuştu.

Görüntülerin gündem olmasının ardından TRT Spor'dan açıklama gelmiş ve canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntünün geldiği ve maçın çekimini ve rejisinin ev sahibi ABD’li yayın kuruluşunun gerçekleştirdiği belirtilmişti.

TRT Spor, maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD’li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmadığını kaydetmişti. Öte yandan söz konusu görüntülerin yayın politikasına ters olduğu ve ABD yayın kuruluşu kaynaklı olduğunun altı çizilirken bu durumdan duyulan rahatsızlığın karşı tarafa iletildiği ifade edilmişti.

Yaşananların ardından Türkiye taraftarının kameralara yansıyan görüntüleriyle ilgili haberlere Tekirdağ 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 5 Haziran tarihli kararıyla erişim engeli getirildiği bilgisi verilmişti.

Nazlıcan İrem Köroğlu sessizliğini bozdu

YouTube hesabında yaşananlara değinen Nazlıcan İrem Köroğlu, çok konuşulan görüntüleri hakkında açıklama yaptı. Köroğlu, "Böyle bir dramaya gerek yoktu. Orada sevincimi paylaşıyordum. Çok mutluydum kazandığımız için" dedi.

Nazlıcan İrem Köroğlu şöyle konuştu:

Kameralar nedense beni çekmiş ama ben beni çektiğinin asla ama asla farkında değildim. Sadece 1 kere gördüm, o anda da video çekiyordum. Annem bana defalarca 'Kızım seni çekiyorlar' diye mesaj atmış. İçeride internet çekmiyordu. O yüzden görmemişim hiçbir mesajı. Böyle bir dramaya gerek yoktu. Orada sevincimi paylaşıyordum. Çok mutluydum kazandığımız için. Çok güzel ve eğlenceli bir oyundu. Çok da güzel videolarım var aslında. 2 dakika önce gözümü kaşımamı dert ediyordum. Gerek yokmuş ama yapacak bir şey de yok"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.