Mustafa Küçükali’ye “Yılın Bilim İnsanı” ödülü

Mustafa Küçükali’ye “Yılın Bilim İnsanı” ödülü
Yılın Bilim İnsanı ödülünü almaya hak kazanan, Dr. Mustafa Küçükali, “Ödülümüz Cumhuriyetimizin 100. Yılına Armağan Olsun!” diye konuştu.

İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği tarafından bilim dünyasının seçkin isimlerine kendi kategorilerinde verilen “Yılın Bilim İnsanı” ödülleri, bu yıl Kabakçı Konağı’nda sahiplerine takdim edildi.

Pek çok daldan bilim insanının bir araya geldiği törende, Organ, Doku ve Kök Hücre Derneği Genel Başkanı ve Pyrosoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Küçükali de Organ, Doku ve Kök Hücre alanında “Yılın Bilim İnsanı” ödülüne layık görüldü. Ödülü, İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği Türkiye Başkanı İsmet Taş takdim etti.

Ödülünü alırken bir konuşma yapan Dr. Küçükali, bu ödüle layık görülmekten mutlu ve gururlu olduğunu; insan sağlığı adına bilimsel çalışmalar yapmayı sürdüreceğini bildirdi. Ardından “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na çok yakın olduğumuz şu günlerde aldığımız bu ödül, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun!” diyerek konuşmasını tamamladı.

whatsapp-gorsel-2023-10-25-saat-12-50-22-5206ca4b.jpg

whatsapp-gorsel-2023-10-25-saat-12-50-22-4de99bd6.jpg


İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.