Müge Anlı, motokurye Göçer’in ailesini programına almamış!

Müge Anlı, motokurye Göçer’in ailesini programına almamış!
Somali Cumhurbaşkanının oğlunun arabasıyla arkadan çarpması sonucunda hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer’in eşinin Müge Anlı’nın programına kabul edilmediği ortaya çıktı.

Motokurye Yunus Emre Göçer’in hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından yaşanan skandallar zincirine bir yenisi daha eklendi. Acılı ailenin ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına kabul edilmedikleri açıklandı.

Cumhuriyet’in haberine göre, kaza sonrasında yurt dışına kaçtığı ortaya çıkan Somali Cumhurbaşkanının oğlu tarafından hayattan koparılan 2 çocuk babası motokurye Yunus Emre Göçer’in ailesi olayın araştırılması için Müge Anlı’nın programına katılmak istedi. Ancak ailenin talebi program yetkilileri tarafından kabul edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılmak isteyen kurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, programa başvuru yaptığını açıklayarak sonrasında yaşananları anlattı. Eş Göçer, program yetkilileri tarafından “Taksirli bir kaza” açıklaması yapılarak televizyona çıkmalarına izin verilmediğini dile getirdi.

İşte Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer’in Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmak istemelerine ilişkin aldıkları yanıta dair yaptığı o açıklama:

“Konuyla ilgili başvuru yapmıştım. Ancak bana ‘Medyaya düşsün sizi kabul edeceğiz’ dediler. Olay görünür olmaya başladıktan sonra tekrar aradım ancak olayın ‘Taksirli bir kaza’ olduğunu ve bizi yayına kabul edemeyeceklerini söylediler. Televizyon programının etkili olabileceğini düşündüm. Eşimle bazen biz de o programı izliyorduk. Görüntülere ulaşamadığımız için yardım istedik ancak ne yazık ki bu talebimiz kabul görmedi.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.