MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: 'Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz'

MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: 'Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz'
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Sinan Ateş cinayetiyle ilgili partisine iftiralar, yalanlar ve suçlamalarda bulunduklarını iddia ettiği 154 kişiyle hesaplaşacağını açıklaması tartışmalara neden oldu.

Basın toplantısında elindeki listeyi gösteren Bahçeli, kimin hangi gün hangi saatte hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının, partisine hangi hakaretleri yaptıklarını içeren dosyanın elinde bulunduğunu ve günü geldiğinde bu dosyanın eyleme de geçileceğini vurgulamıştı. Bahçeli, "Eylem hukuki nitelikte olacaktır. "Bizi hedef gösteriyorlar" saçmalığından da korkaklığında da kendilerini kurtarsınlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz; ama hukuk zemininde muhakkak hesaplaşacağız" şeklinde konuşmuştu.

Özgür Özel'den yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Bahçeli'nin 154 kişi ile hesaplaşacaklarına ilişkin sözlerine yanıt gecikmemişti. Sinan Ateş cinayetini hatırlatan Özel "Sayın Bahçeli bir hesaplaşma olacaksa 154'ümüzle istedikleri gibi hesaplaşsınlar; ama siz önce vicdanınızla hesaplaşın." ifadelerini kullanmıştı.

Özel sözlerinin devamında MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ile Semih Yalçın’ı işaret ederek "MHP'nin içindeki o ikisinin yaydığı haberle bir kişi tweet atmamış, bir kişi cenazesini gitmemiş, gidenlerin hepsi MHP'den istifa etmiş. Bir kişi taziye vermemiş. Şimdi o ikisinden biri azmettiriciyle mesajlaşmış durmuş. Mahkemede görüyoruz. Mesajın içeriğini de bilen var, günü gelince bütün Türkiye öğrenecek." demişti.

Yönter’den yanıt: Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özgür Özel'in açıklamalarına yönelik "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…" dedi.

Bir diğer paylaşımında da Özel'i hedef almaya devam eden Yönter, sert ifadeler kullanarak şunları yazdı:

Özgür, işte sen busun! İftira ve isnatlarının bedelini Türk adaletinde misliyle ödeyeceksin. Kösele derisinden imal edilmiş masken düştüğünde bakalım insan içine nasıl çıkacaksın! Kemal Bey’e dahi hançer sallayan hançercibaşı, CHP’nin felaketi olmak şöyle dursun, Türk siyasetinin yüz karası olarak anılmaya müstahaksın..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.