Mauro Icardi pembe saç boyası kaç para, hangi marka? Pembe saç boyası kaç günde akar? Erkek pembe saç boyası kaç günde çıkar?

Mauro Icardi pembe saç boyası kaç para, hangi marka? Pembe saç boyası kaç günde akar? Erkek pembe saç boyası kaç günde çıkar?
Icardi’nin saçlarını pembeye boyamasının ardından fanatik Galatasaraylı bazı taraftarlar erkekler için pembe saç boyaları ile ilgili detayları bilgileri merak ediyor. Icardi’nin pembe saçı nasıl boyanır, hangi marka, kaç numara, kaç günde çıkar?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin saçlarını pembeye boyamasının ardından pek çok kişi pembe saç rengiyle ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki erkekler için pembe saç boyası markaları neler, pembe saç kaç günde akar? Geçici pembe saç boyası var mı? Icardi pembe saç nasıl boyanır?

gilit1wwiaaz-fh.jpeg

Icardi pembe saç boyası kaç günde akar?

Sarı-kırmızılı takımın Arjantinli forveti ve taraftarın sevgilisi Icardi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sürpriz saç rengiyle herkesi şaşırtmayı başardı. Gündüz saatlerinde eşi Wanda Nara ile bir fotoğraf paylaşan Icardi’nin saç rengindeki değişim sosyal medyada olay yarattı.

gik6cpvxeaavpln.jpeg

Icardi pembe saç nasıl yapılır?

Platin sarısı olan saçlarını pembeye boyadığı görülen Mauro Icardi’nin yeni saç rengi kısa sürede günün en çok konuşulan olayı oldu. Akşam saatlerinde oynanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçına da yeni saç rengi ile çıkan Icardi’nin yeni stilinin taraftar üzerindeki etkisi merak edilmeye başlandı.

1702089-jpg-001.webp

Pembe Icardi saç boyası hangi marka, kaç TL?

Bilindiği gibi Icardi saçlarını sarıya boyattığı günden sonra pek çok sarı-kırmızılı taraftar berber salonlarını doldurarak Icardi sarısı saçlara sahip olmuştu. Bu kez pembe saçlarla adından söz ettiren Icardi’nin taraftarları etkileyip etkilemeyeceği merak konusu oluyor.

Erkek berberleri pembe saç boyar mı?

Galatasaray Spor Kulübünün de takımın Çaykur Rizespor’u 6-2 yendiği maçtan sonra Icardi’nin saç rengine yönelik yaptığı paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Icardi’nin pembe saçlı bir fotoğrafı ve “Bu hafta sonu berberleri yoğun bir mesai bekliyor” mesajı yer almıştı.

Pembe saç boyası kaç günde çıkar?

Erkeklerin son dönemde renkli saç boyalarını sıklıkla tercih ettiği biliniyor. Kuaför salonlarında erkekler için pembe saç boyaları bulunurken bu boyalar kalıcı ve geçici olarak farklı şekillerde uygulanıyor. Birçok farklı boya markasının pembe saç boyası bulunuyor.

gilfqypweaaj20k.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.