Lions 118-E Yönetim Çevresi’nden Mehmet Mert’e plaket

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert’e, Lises Vakfı Lions 118-E Yönetim Çevresi tarafından plaket takdim edildi.

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert’e büyük onur. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle 23 Temmuz 2023 Pazar günü bir etkinlik düzenleyen Lions 118-E Yönetim Çevresi, yaptığı bağış nedeniyle bir öğrencinin eğitimine katkıda bulunan Mehmet Mert’e bir plaket verdi.

Mehmet Mert’e plaketini 2023-2024 Dönemi Genel Yönetmeni Prof. Dr. N. Buket Aksu ve 1. Bölge Başkanı Kemal M. Serbes takdim etti.

whatsapp-gorsel-2023-07-23-saat-20-42-47.jpg

Gazetecilerin bu özel gününü unutmayan Lions adına plaketi sunan Aksu, Mehmet Mert’e “Sizinle benzerliğimiz çok fazla. Biz ihtiyaç sahibi olandan olmayana köprü olmaya çalışıyoruz ancak sizin bizden daha fazla mesuliyetiniz var. Siz, köprü olmadan merkezden herkese ulaşma göreviniz bulunuyor. Bu görevi de en layıkı ile yapmaktasınız. Zorluklarınızı çok iyi biliyoruz. Lütfen bizimle elele olun. Bu plaketle adını bilmediğiniz bir çocuğun eğitimine katkıda bulundunuz” diyerek düşüncelerini ifade etti.

whatsapp-gorsel-2023-07-23-saat-20-42-48.jpg

Mehmet Mert ise plaketi aldıktan sonra yaptığı konuşmada bu plaketin kıymetini çok iyi bildiğiniz ve evinde en 20 tane daha asılı bulunduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.