Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden üç proje

Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden üç proje
Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği topluma katkı sağlamak amacıyla üç yeni proje başlattı.

Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi bireylere destek olmak amacıyla hayata geçireceği yeni projelerini açıkladı.

Dernek, ekonomik zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarına okullarda sıcak yemek ve kırtasiye yardımı sağlayacaklarını belirtti. Öte yandan sağlıklı ve temiz içme suyuna erişimi olmayan okullarda çocuklara hijyenik koşullarda içme suyu temin edileceği paylaşıldı.

Üç projenin Beylikdüzü'ndeki pilot okullarda başarıyla uyguladıktan sonra, İstanbul geneline uygulanacağı belirtilen açıklamada Türkiye’nin farklı bölgelerine yayılmasının hedeflendiği kaydedildi.

ki.webp

Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şu açıklamayı yaptı:

Kıvılcım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi bireylere destek olmak amacıyla önemli projelere imza atıyoruz. İstanbul Beylikdüzü bölgesindeki pilot okullarda hayata geçirmeyi planladığımız üç yeni projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz:

1. Askıda Yemek Projesi:

Ekonomik zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarına yönelik geliştirdiğimiz bu projeyle, okullarda sıcak yemek sunmayı hedefliyoruz. Askıda Yemek Projesi, sadece beslenme ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, çocukların akademik ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlayacaktır.

2. Askıda Kırtasiye Projesi:

Ekonomik sıkıntılar çeken ailelerin çocuklarına yönelik başlattığımız bu proje ile okullarda kırtasiye yardımı sağlayacağız. Askıda Kırtasiye Projesi, öğrencilerin eğitim hayatlarında gerekli malzemelere ulaşmalarını ve eşit fırsatlar elde etmelerini destekleyecektir.

3.İçme Suyu Projesi:

Sağlıklı ve temiz içme suyuna erişimi olmayan okullara yönelik geliştirdiğimiz bu projeyle, öğrencilerimize hijyenik koşullarda içme suyu temin edeceğiz. Bu adım, çocuklarımızın sağlığını korumak ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak adına önemlidir.

Bu üç projeyi Beylikdüzü'ndeki pilot okullarda başarıyla uyguladıktan sonra, İstanbul geneline ve ardından Türkiye’nin farklı bölgelerine yaymayı hedefliyoruz. Amacımız, ülkemizdeki her çocuğun sağlıklı, güvenli ve destekleyici bir eğitim ortamında büyümesini sağlamak.

Toplumun her kesiminden destek beklediğimiz bu projelerimizle ilgili detayları sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarız. Kıvılcım Derneği olarak, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak adımları birlikte atmaya kararlıyız

Bir Kıvılcım da sen ol.

adas.webp

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.