Kemal Kılıçdaroğlu ile polemiği giren Tanju Özcan'dan geri adım: Susma kararı aldı

Kemal Kılıçdaroğlu ile polemiği giren Tanju Özcan'dan geri adım: Susma kararı aldı
Kemal Kılıçdaroğlu ile polemiğe giren CHP'li Tanju Özcan parti sözcüsü Deniz Yücel'in açıklamalarının ardından sözlerinden geri dönerek susma kararı aldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemiği sonlandırdı.

Özcan, yakın zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "50 sadık vekili varmış! Sen Tanrı mısın, tarikat lideri mi? Ne demek sadık vekil" demişti.

Özcan'ın bu sözlerinin ardından kendisini hedef alan Kılıçdaroğlu yanıt vermek gecikmemişti. Kılıçdaroğlu, "Sana ilk ve son kez cevap veriyorum; söylemediğim bir söz için ve dahi çıkan yalan haberi de tekzip ettiğim halde şu söylediklerine bak. Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum. Yazık sana, sana verdiğim emeklere" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Özcan, Kılıçdaroğlu'na yanıt vererek polemiği sürdürdü. Özcan "Siz hiç Atatürkçü olmadınız, partiyi sağdan transfer badem bıyıklılarla doldurdunuz. Hayatta sizin kadar yalan söyleyen kimseyi tanımadım, bunu partililer de bilir. Ayrıca cenazeme gelme demişsiniz, siz benden önce vefat ederseniz ben o cenazeye gelmem çünkü hoca helallik istediğinde "Hakkımı helal ediyorum" diyemem." şeklinde yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu ile Özcan arasında gerilimin artması üzerine CHP Sözcüsü Deniz Yücel, araya girerek Kılıçdaroğlu’na yönelik ifadelerin 'eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici' olduğunu söyledi.

Özcan'ın açıklamalarını 'iyi niyetli' görmediklerini belirten Yücel, konuyu partinin yetkili kurullarında değerlendireceğini ifade etti.

Tanju Özcan susma kararı aldı

CHP'nin Kılıçdaroğlu'na yönelik desteğin ardından sözlerinde geri adım atan Tanju Özcan susma kararı aldı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak açıklamalarının Türkiye’de ki ekonomik sorunları gölgelemek ve gündem değiştirmek için birileri tarafından kullandığını söyledi.

Partinin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı alan Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Dünkü tweetlerimin Türkiye’de ki ekonomik sorunları gölgelemek ve gündem değiştirmek için birileri tarafından kasıtlı olarak kullanıldığını gördüm.Değer verdiğim bazı büyüklerimin önerileri doğrultusunda,baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım!"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.