İmamoğlu'nun tartışma yaratan Roma gezisine bir destek de Tanju Özcan'dan: 'Tasarrufa önem verdiğine şahidim'

İmamoğlu'nun tartışma yaratan Roma gezisine bir destek de Tanju Özcan'dan: 'Tasarrufa önem verdiğine şahidim'
Ekrem İmamoğlu'nun tartışmalı ‘Roma gezisi’ni değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan," Belediyenin kaynaklarını kendi kaynaklarından daha cimri şekilde kullandığını biliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları imza töreni için 45'i basın mensubu 73 kişiyle Roma'ya gitmesi yönelik tartışmalar gündemdeki yerini korurken İmamoğlu'na bir destek de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi.

İmamoğlu, gazetecilerin davet edilmesinin doğal bir durum olduğunu ve ilk defa İBB'nin kendi bütçesiyle organizasyon gerçekleştirildiğini savunmuştu. CHP lideri Özgür Özel de İmamoğlu'nun gazetecilerle Roma gezisinin olimpiyatlar için büyük bir lobicilik çalışması olduğunu belirtmiş ve "İstanbul'un ve Türkiye'nin marka değerine katkıda bulunmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

TV100'de Kübra Par ile Görüş Farkı programında konuşan Özcan, konuyla ilgili açıklamasında gazeteci sayısının kendisini şaşırttığını söyledi. İmamoğlu'nun 45 basın mensubuyla "Demek ki çok önemli görüşmeleri vardı" şeklinde yorumlamayan Özcan, "İmamoğlu'nun tasarrufa ne kadar önem verdiğine şahidim. Ekrem beyden kolay kolay bir şey alamazsınız." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.