İmamoğlu, Özel ile görüştü

İmamoğlu, Özel ile görüştü
Ankara’da olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP kurultayının tamamlanmasının ardından yeni genel başkan Özgür Özel ile bir araya geldi.

Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ile görüşmesini sosyal medya hesabından duyurdu. CHP’nin 38. Olağan Kongresinde Divan Başkanlığı görevini yürüten İmamoğlu, Özel ile buluştu.

Sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin bir fotoğraf paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, görevini tamamladığını belirterek yetkililere teşekkür etti.

İşte Ekrem İmamoğlu’nun o paylaşımı: “Kurultay divan başkanlığı görevimi bugün itibariyle tamamladım. Ardından da Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile buluştuk. Bu süreçte özveriyle görev yapan Kurultay Başkanlık Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza, hukukçularımıza, delegelerimize ve tüm örgütümüze şükranlarımı sunarım.”

"Başarıları beraber alacağız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise görüşmeye dair fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı: 38. Olağan Kurultayımızın Divan Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu'nu çalışma ofisimizde ağırladık.

"İkinci yüzyılda kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e layık başarıları hep birlikte alacağız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.