İBB 'güvence verdik' dedi, Melike Şahin aksini söyledi: Yüzlerce öğretmenden tepki

İBB 'güvence verdik' dedi, Melike Şahin aksini söyledi: Yüzlerce öğretmenden tepki
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Feshane'de öğretmenlere özel düzenlenen konsere Melike Şahin, yoğun rüzgar nedeniyle erteledi.

Melike Şahin, İBB’nin Feshane’de öğretmenler için düzenlediği konseri 'çok rüzgar' olduğu gerekçesiyle erteleme kararı aldı.

Konserin ertelendiğini sosyal medya hesabından paylaşan Şahin, son ana kadar hazırda beklediğini fakat hem belediye hem de ekibinin güvenliği için riskli bulduğunu gerekçe göstererek "Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

Şahin "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." ifadelerine yer verdi.

Söz konusu konuyla ilgili aksi bir paylaşımda bulunan İBB Kültür Daire Başkanlığı X platformundan yaptığı açıklamada rüzgar sorunu olmadığını ifade ettiklerini ve buna yönelik güvence verdiklerini belirterek Melike Şahin'in ekibinin sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldığını duyurdu.

Açıklamada Melike Şahin'in iddialarını yalanlayarak, "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz." ifadelerine yer verdi.

Ünlü sanatçının konserine giden yüzlerce öğretmen ise tepki gösterdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.