Hüseyin Gökbulak’ın ilçe yönetimini düşürme planı direkten döndü!

Hüseyin Gökbulak’ın ilçe yönetimini düşürme planı direkten döndü!
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yönetim kurulundan dokuz kişi aynı anda istifa ederek yönetim kurulunu düşürdü. Hasan Akgün’ün devreye girmesi ile bir kişi istifasını geri aldı. Yedek yönetim kurulundan alınan isimlerle yeniden yönetim kurulu oluşturdu.

DAMGA/Özel Haber- DAMGA’nın edindiği bilgilere göre, Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’ndaki krize neden olan göre olay şöyle gelişti. Önceki dönem ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Hüseyin Gökbulak mevcut ilçe başkanı Halis Çiçekçi ile bir araya gelerek Çiçekçi’nin görevi bırakmasını istiyor. Çiçekçi’nin Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e çok sıkı fıkı bağlanmasının örgüt içerisinde eleştirilere sebep olduğunu, bu durumun affedilir olmayacağını kaydeden Gökbulak, kongre öncesi ilçe başkanı olarak işaret ettiği isim olan Çiçekçi’nin artık istifa etmesi gerektiğini ve olağanüstü kongrede kendisinin yeniden ilçe başkanı olacağı teklifi sunuyor. Halis Çiçekçi bu durumu kabul etmeyince Göbulak ilçe yönetim kurulu listesinden kendisine yakın olan dokuz kişiyi noter kanalı ile istifa ettiriyor. Toplamda 17 kişiden oluşan yönetim kurulunun yarıdan fazlası istifa ettiği için yönetim düşmüş oluyor. Bu durumu öğrenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün devreye girerek Tuba Dalyancı’nın istifasını geri çektiriyor ve yönetim devam ediyor. Ardından bir tane il başkan yardımcısı huzurunda yapılan toplantı ile yedek üyelerden sekiş kişi asıl yönetim kurulu üyeliğine getirilerek kriz çözülmüş oluyor. Böylece önceki dönem CHP Büyükçekmece ilçe başkanı ve CHP Büyükçekmece belediye başkan aday adayı Hüseyin Remzi Gökbulak’ın ilçe yönetim kurulunu düşürme hamlesi direkten dönmüş oluyor.Yönetimden istifa eden isimler şunlar:

Mutlu Durmaz, Aytül Erol, Ünal Eryılmaz, Bekir Evrek, Ulaş Özgül, Hayriye Gülbin Serdengeçti, Belkıs Şen, Veli Yıldırım.

İşte Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece yeni yönetim kurulu:

1-Halis Çiçekçi-(BAŞKAN)

2-Ogün Acıöz

3-Tuğra Can Aydın

4-İlhan Çalışkan

5-Tuba Dalyancı

6-Gönül Dermenci

7-İlker Güngör

8-Hüseyin Keptığ

9-Aşir Uzun

10-Ali Sönmez

11-Resul Gümüşkaya

12-Sultan Çuhacı

13-Nuran İbiş

14-Recai Türkmen

15-İhsan Cengiz

16-Mehmet Karataş

17-Fikret Yılmazer

Kaynak:DAMGA/Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum