'Gidin yalan konuşun' diyen Narin Güran'ın yakınına yumrukla saldırı: 'Herkes böyle mi susturuldu?'

'Gidin yalan konuşun' diyen Narin Güran'ın yakınına yumrukla saldırı: 'Herkes böyle mi susturuldu?'
Cenaze bekleme salonunun önünde bulunan Narin Güran'ın bir yakını kalabalığa dönüp "Gidin yalan konuşun, tamam mı?" diye seslendiği ve sonrasında yumruklu saldırıya uğradığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 8 yaşındaki Narin Güran, Kuran kursundan çıktıktan sonra evine doğru yürüyordu. 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve ardından ayrılıp tepe yolunu kullanarak, evine doğru giden Narin'den günlerdir haber alınamıyordu.

Ancak bu sabah saatlerinde 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeni daha önce üç kez arandığı belirtilen köye yaklaşık 1.5 kilometre uzaktaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulundu.

Narin Güran'ın ölümü Türkiye'yi derinden etkilerken Narin'in öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

Fakat Narin Güran'ın daha önce üç kez arandığı belirtilen Eğertutmaz Deresi'nde bulunamayıp bugün sabah saatlerinde cansız bedeninin bulunması geride akıllarda pek çok soru işareti bıraktı.

Narin Güran soruşturmasında sözler aileye çevrilirken cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 21 şüpheli gözaltına alındı.

"Konuşmak isteyen herkes böyle mi susturuldu"

Tartışmalar sürerken Adli Tıp Kurumu önünde dikkat çeken bir olay yaşandı. Adli Tıp Kurumu önünde bulunan Narin Güran'ın bir yakını kalabalığa dönüp “Gidin yalan konuşun, tamam mı?” diye seslendi. Sonrasında yanında bulunan bir adam önce kadının kolundan tuttu. Kadın bir kez daha “Yalan konuşun” demesi üzerine yanındaki adam kadına yumrukla saldırdı.

Konuya dair görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Emrullah Erdinç, şu ifadeleri kullandı:

“Cenaze bekleme salonunun önünde bulunan Narin Güran’ın bir yakını kalabalığa dönüp “Gidin yalan konuşun, tamam mı?” diye sesleniyor. Önce yanındaki kadın kolundan tutarak susturmaya çalışıyor. Bir kez daha “Yalan konuşun” dedikten sonra bir adam kadına yumruk atıyor ve birlikte içeri giriyorlar. Konuşmak isteyen herkes böyle mi susturuldu 19 gündür?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.