Filenin Sultanları ABD’ye “ekonomi”de uçtu! THY’den uçak krizine ilk açıklama

Filenin Sultanları ABD’ye “ekonomi”de uçtu! THY’den uçak krizine ilk açıklama
Milletler Ligi maçlarının ikinci haftasına yer almak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Filenin Sultanları’na ekonomi sınıfında yer ayrılınca sosyal medya ayağa kalktı. THY’den kriz yaratan olaya dair ilk açıklama geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ABD uçuşu krize döndü. Filenin Sultanları’na 13 saatlik uçuş için ekonomi sınıfında yer ayrıldı. Milli voleybolcuların birbirlerinden uzak koltuklarda oturdukları da ortaya çıkarken, sporcular duruma sosyal medya paylaşımları ile isyan etti. Türk Hava Yolları yaşanan olayların ardından bir anda eleştirilerin odağına oturdu. Kurumdan konuya dair ilk değerlendirme geldi.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sporcuların uçuşlarının sene başında planlandığını belirten Üstün, söz konusu durumda sorumluluğun ilgili federasyona ait olduğunu belirtti.

gogrwajwiaaefdv.jpg

Açıklamanın tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır.

Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.