Fenerbahçeli futbolcunun eşi 16 haftalık bebeğini kaybetti

Fenerbahçeli futbolcunun eşi 16 haftalık bebeğini kaybetti
Milli Takım ve Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Umut Nayir ve eşi Enfal Dinar Nayir’in 16 haftalık bebeklerini kaybettiği açıklandı.

Sezon başında Eyüpspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Umut Nayir’den acı haber...

Umut Nayir’in eşi Enfal Dinar Nayir haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. 16 haftalık hamile olan Enfal Nayir, bebeğinin kalbinin durduğunu duyurdu.

Nayir çiftinin bebeklerinin kaybettiği haberinin açıklanmasının ardından çifte destek mesajları yağdı. Enfal ve Umut Nayir çiftinin 4 yaşında Azur isimli bir erkek çocukları bulunuyor.


İşte Enfal Diner Nayir’in Instagram hesabından yaptığı o paylaşımda yer alan ifadeler:
“Dün doktor kontrolüne gittiğimizde 16 haftalık bebeğüimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bugün vedalaştık kızımızla. Bize ve acımıza saygı gösterip gerekli hassasiyeti göstermenizi umuyoruz."

Fenerbahçe Kulübünden açıklama

Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü sporcuları Umut Nayir ve eşinin bebeklerini kaybetmesi üzerine bir açıklama yayınladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Oyuncularımızdan Umut Nayir ve değerli eşi Enfal Diner Nayir’in 16 haftalık bebeklerinin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Oyuncumuza ve ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.