Fatih Portakal AK Parti'nin İBB adayı için ibreyi o isme çevirdi: Son adres

Fatih Portakal AK Parti'nin İBB adayı için ibreyi o isme çevirdi: Son adres
Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere az bir süre kala siyasi partilerinde adayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son düzlükte yerel seçimlere ilişkin görüşmelerini hızlandırmış Yeniden Refah ve HÜDA PAR genel başkanları ile görüşme gerçekleştirmişti.

Yeniden Refah’ın İstanbul, Ankara konusunda ‘ittifak olabilir’ yaklaşımına karşılık Erdoğan’ın da üç büyük şehirde destek istediği ileri sürülmüş ve Erbakan'ın 1 büyükşehir için belediye başkanlığı talebinde bulunduğu iddia edilmişti. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da Erdoğan'la görüşme sonrası yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'nın devam etmesi yönünde bir talep ve irade uyuşması olduğunu ifade etmiş yerel seçimde iş birliği için üçer kişilik heyet oluşturulacağını kaydetmişti.

ERDOĞAN ADAYLAR İÇİN TARİH VERDİ

Erdoğan, cuma namazı çıkışı yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunarak aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehir adaylarını açıklamaya başlayacaklarını söylemişti.

FATİH PORTAKAL'DAN AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI İÇİN TAHMİN

Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti'nin İstanbul adayı için Erdoğan'ın hala kararsız olduğunu dile getirerek son adresin Binali Yıldırım olabileceğini söyledi.

Fatih Portakal şunları kaydetti:

"Zaman zaman bizlerin yaptığı yorumlarla siyasetçilerin yaptığı açıklamalar uyuşmuyor. Biz yorumumuzu yapıyoruz ve içeriden gelen bazı kuşların söylemiş olduğu kulis bilgisi dediğimiz bilgileri sizlere aktarıyoruz. Siz siyasetçilerin her şeyi söylediğine inanıyor musunuz?

Erdoğan'ın, Özgür Özel'in, Erbakan'ın... İnanmayın. Dedik ya Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul için hala kararsız... Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya, Murat Kurum'un ismi geçmişti, Fatih Belediye Başkanı'nın ismi geçmişti. Sonunda bence ibre nereye dönecek diye olursanız, son adres bence Binali Bey olabilir.

Binali Bey, 2019'da 29 Aralık'ta açıklanmış. Eğer yapar mı, bir daha döner mi diye dönecek olursanız, dönmez. Biz de böyle bi, belki son adres olarak kendisi olabilir mi, olabilir, neden olmasın. Tabii son kararı verecek olan Binali Yıldırım.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.