Fatih Altaylı’ya kaldırımda motosiklet çarptı: 'Yıllardır söylüyorum kimsenin umurunda değil'

Fatih Altaylı’ya kaldırımda motosiklet çarptı: 'Yıllardır söylüyorum kimsenin umurunda değil'
Gazeteci Fatih Altaylı, kaldırımda yürürken bir motosikletin kendisine çarptığını ve sürücünün küfür ederek olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube kanalında kendisine kaldırımda yürürken motosiklet çarptığını anlattı.

Trafikte her yerden kolaylıkla geçen ve kendilerinde buna hak gören motosiklet sürücüleri kimi zaman kural tanımazlıklarıyla kazaya davetiye çıkarıyor. Makas atarak ya da tek tekerlek üzerinde ilerleyerek tehlike saçan motosiklet sürücüleri yayalar için ayrılmış olan kaldırımı da işgal ederek kazalara sebebiyet verebiliyor.

Benzer olay gazeteci Fatih Altaylı'nın da başına geldi. Kendi Youtube kanalında cumartesi akşamı açık hava tiyatrosunda konser için kaldırımda yürüdüğü esnada motosiklet çarptığını söyleyen Altaylı, hem suçlu hem de güçlü olan sürücünün kendisine küfredip uzaklaştığını anlattı.

Altaylı kazayı YouTube kanalında şöyle anlattı:

"Cumartesi akşamı açık hava tiyatrosunda konser vardı. Trafik felaket diye kaldırımda yürüyerek oraya doğru gidiyordum. Bir motosiklet arkadan çarptı. Ben düştüm, motosiklet düşmedi. O durdu, bana baktı. ‘Ne yapıyorsun oğlum’ dedim, bana küfredip gazlayıp gitti.

Aylardır yıllardır söylüyorum bu kaldırımda giden motosiklet belası kimsenin umrunda değil. Görevliler vatandaşa tuzak gibi radar kurarlar, çeviriler... Esas bunlara bir şey deyin! Ne işi var kaldırımda. Yüz kere yazdık yine kimsenin umurunda olmadı. Her gün herkese oluyor da cumartesi günü bana denk geldi. Yaşlı başlı bir kadına çarpsa kadıncağızın hayatı kayardı."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.