Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırıda 2 kişi yakalandı: Saldırganların kimlikleri tespit edildi

Eski futbolcu Serhat Akın'a silahlı saldırıda 2 kişi yakalandı: Saldırganların kimlikleri tespit edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beykoz ilçesinde eski milli futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıda yaralanmasına ilişkin 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı sonrası şüphelilerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmada yaşanan yeni gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramış ve ayağından yaralanmıştı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın ameliyatı başarılı geçmiş, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iki kişinin yakalandığını diğer ikisinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

4 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ YAKALANDI

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edildiği belirtilen açıklamada konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Ali Yerlikaya şunları söyledi:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.