Erdoğan'ın eski metin yazarı Ali Yerlikaya'nın Atatürk paylaşımını hedef aldı: CHP iktidara mı geldi?

Erdoğan'ın eski metin yazarı Ali Yerlikaya'nın Atatürk paylaşımını hedef aldı: CHP iktidara mı geldi?
AK Partili Aydın Ünal, İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına yanıt verdi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadyumu'nda gerçekleşmesi beklenen Süper Kupa finalinde Suudi yetkililerin Atatürk tişörtlerine, pankartlarına ve İstiklal Marşı’nın okunmasına izin vermemesi üzerine her iki takım da sahaya çıkmayı reddetti. Bunun üzerine iki kulüp ve TFF’den yapılan açıklamada Süper Kupa'nın ertelendiği bildirildi. Yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray İstanbul'a döndü. Havalimanına gelen çok sayıda taraftar, takımlarını coşkuyla karşıladı.

Yaşanan krizin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Atatürk'ün fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir.” dedi.

Yerlikaya'nın bu paylaşımı üzerine AK Partili isimden tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı ve eski AK Parti milletvekili Aydın Ünal, Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece gece darbe mi oldu yoksa?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.