Ekrem İmamoğlu arkasında durdu, Murat Kurum yalanladı: 'Kendi kendine hayali davetler yapıyor'

Ekrem İmamoğlu arkasında durdu, Murat Kurum yalanladı: 'Kendi kendine hayali davetler yapıyor'
Ekrem İmamoğlu bakanlık tarafından açılışa ilk kez davet edildiğini belirtirken Murat Kurum bu ifadelerini yalanlayan açıklama yaparak 'Kendi kendine hayali davetler yapıyor' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bize davet yapıldı. Süreci pazartesi günü değerlendireceğiz. Ben bakanla görüşmedim. Davetiyeyi gördüm" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe'deki programı sonrasında İmamoğlu'nun "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim" söylemi hakkında konuştu. Kurum, “Başkan İstanbul'da yaşamadığı için kendi kendine hayali davetler yapıyor. Ben dün Altyapı ve Ulaştırma Bakanımızla beraberdim. Kendisine herhangi bir davet yapılmamış" ifadelerini kullanmıştı.

İmamoğlu Fatih'teki programında Kurum'a yanıt vererek, "Gerçekten böyle mi söyledi, ilginç. Davet almadığından dolayı gurur mu duydu? Ben bu akla şaşırıyorum. ÇED raporu konusunda yalan söyleyen biri bu konuda da yalan söylüyor. Davet edilmedim diye mutlu mu oldu? Bize davet yapıldı. Süreçleri Pazartesi günü görelim bakalım. Ben bakanla görüşmedim. Davetiyeyi gördüm. Davet etmek bizim kültürümüzde inancımızda vardır. Bundan mutlu olan belediye başkanına Allah akıl fikir versin" dedi.

Murat Kurum: Kendine hayali davetler yapıyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’deki programı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim" söylemi hakkında sorusunu yanıtlayan Kurum, “Başkan İstanbul’da yaşamadığı için kendi kendine hayali davetler yapıyor. Ben dün Altyapı ve Ulaştırma Bakanımızla beraberdim. Kendisine herhangi bir davet yapılmamış.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.