Ege Akarsoy’un yumruk attığı adam ilk kez konuştu!

Ege Akarsoy’un yumruk attığı adam ilk kez konuştu!
Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda Ege Akarsoy’un yumruk attığı kişi olan İsmail Aydemir’den ilk açıklama geldi.

İstanbul’da bir miting sırasında “Kelime-i Tevhid” bayrağı taşıyan İsmail Aydemir, Ege Akarsoy’un yumruklu tepkisiyle karşılaşmıştı. Akarsoy olay sonrasında tutuklanarak Silivri Marmara Cezaevi’ne gönderilirken, yumruk yiyen İsmail Aydemir olayın detaylarını ilk kez anlattı.

Akarsoy’un yumruğu için, “Öyle bir vurdu ki yere yapıştım” diyen Aydemir, “Vatan sevgisi imandandır” dedi.

İşte İsmail Aydemir’in o açıklamaları:

"Vatan sevgisi imandandır. Ben askere de gittim askerliğimi Doğu'da yaptım. 15 Temmuz'da da yollara çıktım. Ben ne yaptıysam da Allah rızası için yaptım. Miting yapıldı. Parasını verip bayrak aldım. Şehitler bizim şehidimiz Filistin'de olan kardeşlerimiz de zaten mazlum durumdalar. Biz bu mitinge gitmeyelim mi? Şehitlerimiz için veya oradaki mağdur olan olan kardeşlerimiz için gitmeyelim mi? Biz bir sorumluluk hissetmeyelim mi

Yürüyerek geliyordum, kapalıydı yollar. Bir anda karşıma çıktı bu arkadaş. Elimde bayrakla gidiyordum. Tek ben değilim akın akın insanlar var. Sen Türk değil misin burası Türkiye dedi. Sen Arap seviciliği mi yapıyorsun dedi. Bir anda bir patlattı genç çocuk zaten. Öyle bir vurdu ki zaten sağıma vurdu yapıştım yere. Ağzımdan burnumdan kanlar akmaya başladı.Vatan sevgisi imandandır. Ben askere de gittim askerliğimi Doğu'da yaptım. 15 Temmuz'da da yollara çıktım. Ben ne yaptıysam da Allah rızası için yaptım."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum