Ebrar Karakurt'tan THY'ye uçak tepkisi "Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi!"

Ebrar Karakurt'tan THY'ye uçak tepkisi "Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi!"
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları bugün Amerika'ya maç için gidecekleri sırada Türk Hava Yolları'na ait uçakla ekonomi sınıfında uçmalarına tepki gösterdi. Oyunculardan Ebrar Karakurt'un özel uçak tepkisi ise sosyal medyada gündem oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, Eda Erdem, Zehra Güneş ve Hande Baladın Amerika yolculuğu için Türk Hava Yolları'nın (THY) ekonomi sınıfını oyunculara tahsis etmesine sosyal medya hesaplarından üzerinde tepki gösterdi.


Türkiye'ye Avrupa Şampiyonluğunu getiren Filenin Sultanları'nın bugün öğle saatlerinde Milletler Ligi maçı nedeniyle Amerika'ya seyahatleri sırasında uçak krizi yaşandı. İstanbul'dan Amerika'ya yaklaşık 13 saat uçuşun sürmesi ile birlikte A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına THY'nin ekonomi sınıfında uçmaları tahsis edilince oyunculardan tepki gecikmedi.

Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından uçak kalkmadan önce yaptığı paylaşımı bir anda gündem oldu. Karakurt'un Türk Hava Yolları'na ekonomi sınıfında uçmalarına sitem dolu sözleri güne damgasını vurdu. Ebrar Karakurt "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi" notunu düşmesiyle dikkat çekti.

ebrar.webp

Filenin Sultanları'ndan teker teker sitem mesajları geldi!

Ebrar Karakurt'un THY'yi hedef alan tepkisi üzerine aynı uçakta seyahat eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın diğer oyuncularından da paylaşımlar gecikmedi. Takım kaptanı Eda Erdem, Hande Baladın, Zehra Güneş, Simge Aköz, Aslıkalaç'ta takım arkadaşları Karakurt'a destek vererek Türk Hava Yolları'na maç öncesi ekonomi sınıfında yolculuk etmelerine tepki gösterdi.

filenin-sultanlari.webp

Ebrar Karakurt'un hangi takıma özel uçak gösnderildiği için tepki gösterdi?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un THY'ye ekonomi sınıfında takım arkadaşları ile birlikte uçmalarına söylediği sözlerin ardından hangi takım için özel uçak gönderildi sorularının sorulmasına neden oldu.

Ebrar Karakurt'un bu sözleri, erkek futbol takımının Ermenistan maçına THY'ye ait özel uçakla gitmelerinden bahsettiği iddia edildi. Geçtiğimiz yaz ayında ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu getiren Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonluğunu elde etmelerinin ardından ülkeye tarifeli uçakla dönmüştü. O dönemde Filenin Sultanlarının tarifeli uçak ile dönüşü eleştirileri de beraberinde getirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.