Dilan Polat'tan Engin Polat paylaşımı: 'Namaz kılmaktan bacakları karardı'

Dilan Polat'tan Engin Polat paylaşımı: 'Namaz kılmaktan bacakları karardı'
'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından yargılanan ve serbest bırakılan Dilan Polat Instagram paylaşımlarını sürdürüyor. Dilan Polat bu kez eşi Engin Polat'ı videoya alarak eşinin namaz kılmaktan bacaklarının karardığını paylaştı.

'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının yaptığı başvurunun ardından 9,5 ay sonra tahliye edilmişti.

Yakın zamanda da Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı kara para aklama davasında mahkeme ara kararını açıklamıştı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Dilan Polat'tan Engin Polat paylaşımı

Eşi Engin Polat'ın tahliye haberini sevinç çığlıkları atarak karşılayan Dilan Polat'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun." ifadeleri olmuştu. Öte yandan Polat'ın bir açıklaması ise sosyal medya paylaşımları hakkındaydı. Dilan Polat, bundan sonraki süreçte sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağını ve bir süre paylaşım yapamayacağını açıklamıştı.

Ancak Polat söylediklerinin aksine tutum sergilemeyi sürdürüyor. Sosyal medya paylaşımlarına aralıksız devam eden Dilan Polat bu kez de yakın zamanda tahliye edilen eşi Engin Polat'ı paylaştı.

Eşini videoya olan Dilan Polat, Engin Polat'ın namaz kılmaktan bacaklarının karardığını söyledi. Engin Polat'ı paylaşan Dilan Polat söz konusu videoda “Engin’in bacaklarına berces yaptım çünkü namaz kılmaktan… Halı yok ya orda kararmış. Yere vuruyordun di mi? Benim de öyle oluyordu. Önce morarıyor, sonra kararıyor Engin di mi?” dedi.

Dilan Polat, konuşmasını bitirdikten sonra ifadelerini sadece onaylamakla yetinen ve telefonla ilgilenmeyi sürdüren eşi Engin Polat'a "Bir şey söyleseydin bize" diyerek çıkıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.