Dilan Polat kimseyle konuşmuyor, Sıla Doğu mahkumla kavga etti!

Dilan Polat kimseyle konuşmuyor, Sıla Doğu mahkumla kavga etti!
Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat ile Sıla Doğu’nun hapishane hayatına dair yeni bilgiler geldi.

Dilan Polat eşi Engin Polat ve ablası Sıla Doğu geçtiğimiz hafta düzenlenen bir operasyon sonucunda tutuklanarak Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

Hiç yemek yemiyor!

Ağlayarak cezaevine giren Dilan Polat’ın içeride zor günler yaşadığı öğrenildi. Posta’nın haberine göre, Dilan Polat’ın bağışıklık sistemi yemek yemeyip sürekli sigara içtiği için çöktü. Sıla Doğu ise mahkumlardan biriyle yaşadığı kavganın ardından cezaevinin psikiyatri servisine kaldırıldı.

Hücreye geçme talebine ret!

Öte yandan Silivri Marmara Cezaevi’nde örgüt suçlularının kaldığı 9 numaralı cezaevinden yatan Dilan Polat’ın tek kişilik hücreye geçme talebinin de reddedildiği öğrenildi.

“Sosyetik hırsız” lafı kavga çıkardı

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu’nun kendisine “sosyetik hırsız” diye laf atan bir mahkumla kavga ettiği ortaya çıktı. Havalandırma sırasında yaşanan kavga sonrasında diğer mahkumun üzerine yürüyen Sıla Doğu’ya infaz koruma memurları müdahale etti. Öte yandan Doğu’nun psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ilaçlar talep ettiği de iddia edildi.

Kimseyle konuşmuyor

30 kişilik koğuşta kalan Dilan Polat’ın kimseyle konuşmadığı hiçbir soruya yanıt vermediği ve bütün gün pijama ile dolaştığı söylenirken, orta kulak iltihabı rahatsızlığı geçirdiği de öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.