Deniz Uğur-Nilüfer cephesinde sular durulmazken çocuk kaçırma iddialarına Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi

Deniz Uğur-Nilüfer cephesinde sular durulmazken çocuk kaçırma iddialarına Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi
Deniz Uğur, oğlu Poyraz'ın Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını iddia etmesi üzerine Yumlu ilk kez açıklama yaparak sessizliğini bozdu.

Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın yoğun bakıma kaldırılmasıyla oğlu Poyraz Muhtar'ı her yerde aradığını ve Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından oğlunun kaçırıldığını iddia eden bir video yayınlamıştı. Uğur'un bu paylaşımı gündeme bomba gibi düşmüş, avukatı ile birlikte emniyet birimlerine giden Deniz Uğur, çocuk kaçırma şikayetiyle Ayşe Nazlı Yumlu için suç duyurusunda bulunmuştu.

15 yaşındaki Poyraz Muhtar'ın alıkonulduğunu iddia eden Deniz Uğur, şikayeti sonrası basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Açıklama sonrası şarkıcı Nilüfer de bir paylaşım yaparak kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun çocuk kaçırma iddialarını reddettiğini ve olayın nasıl yaşandığını detaylıca anlattığı video çekip yayınlamıştı. Nilüfer'in ardından gündeme gelen Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un çocuğu Poyraz ise evinde olduğunu bir video çekerek kaçırılma iddialarının asılsız olduğunu belirtmişti.

reha-muhtar-yogun-bakimdayken-ortalik-karisti-17740564-3024-amp.jpg

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı, çocuk kaçırma iddialarına yönelik ilk kez konuştu

Reha Muhtar'ın yoğun bakımda tedavisi devam ederken çocuk kaçırma iddialarıyla gündemden düşmeyen Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'dan konuyla ilgili ilk kez açıklama geldi. Ayşe Nazlı Yumlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile Poyraz'ın ablası olduğunu ve Yumlu'nun 1 yaşından bu yana Reha Muhtar'ı babası bildiğini ifade etti.

Yumlu sözlerine Poyraz'ı ve beni kimsenin daha fazla üzmesine hakkı yok. Biraz empati ve saygı lüften diyerek çocuk kaçırma iddialarını reddetti.

s-7b61a975968df5fc2b1ebb42b30e7dcb31cb3e80.jpg

Ayşe Nazlı Yumlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasının tamamı ise şöyle; "Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak. O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen. 15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."

ybxhet49bkcukmvi0uje1a.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.