Dedeman Güre açıldı: "Hedefimiz 100 otel!"

Dedeman Güre açıldı: "Hedefimiz 100 otel!"
Türkiye’nin yerli zincir otel markalarından olan Dedeman Otelleri, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre’de Dedeman Güre Nurhayat Thermal Resort & Spa ismiyle yeni bir otel açtı.

2025 yılı sonuna kadar hizmete açacakları otel sayısını 100'e çıkartmayı hedefleyen Dedeman Hotels & Resorts International geçtiğimiz hafta sonu Dedeman Güre’yi hizmete açtı. Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Şu an 87 otelimiz var bunu en kısa sürede 100'e çıkarmak istiyoruz. Şu an 4 ülkedeyiz bunu da 10 yapacağız. 10 ülkede 20 otele ulaşmak istiyoruz şu an 6 tane var” dedi

ÖZEL HABER: NEŞE MERT

Türkiye’nin yerli zincir otel markalarından olan Dedeman Otelleri, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre’de Dedeman Güre Nurhayat Thermal Resort & Spa ismiyle yeni bir otel açtı. Yeni otelin açılış törenine; Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dedeman Hotels Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Dedeman Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Dedeman, Damga İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, Damga köşe yazarı ve iş insanı Ekrem Gökhaner ve çok sayıda isim katıldı.

dedeman-hotels-resorts-international-ile-nurhayat.jpg

Kaz Dağları eteğinde

Dedeman Güre-Nurhayat Thermal Resort Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yalçın, açılışta yaptığı konuşmada şuanda otelde 132 oda, havuz, termal tesis ve spa konsepti ile hizmet vereceklerini kaydetti. Kaz Dağları’nın hemen eteğinde, muhteşem konumu ile misafirlerine bölgenin güzelliklerini yaşatacaklarını kaydeden Yalçın, asıl sektörlerinin turizm olmadığını fakat kendisinin bir turizm hayranı olduğu için fazla kar marjı düşünmeden bu oteli Dedeman adı altında işleteceğinden dolayı da mutlu olduğunu belirtti. Aynı zamanda Silk Way West Airlines Türkiye Başkanı da olan Yaşar Yalçın, uluslararası kargo operatörleri arasında önemli bir yere sahip olduklarını bundan böyle turizm yatırımlarının da süreceğini kaydetti.

de.jpg

Şikayetler tarih olacak

Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray da açılışta bir konuşma yaparak, çok kısa süre sonra İstanbul’un Çatalca ve Silivri gibi ilçelerinde Dedeman Kasabaları oluşturacaklarını söyledi. Demiray, “Artık, ben çalışınca çocuğuma kim bakacak, ben yaşlanırsam bana kim bakacak şikayetleri tarih olacak. Sadece otelcilik yapmayacağız. Otelcilik dışında yaşam alanı oluşturmak adına markalaşacağız. 2025 Mayıs ayında Dedeman Kasabaları önce İstanbul’da sonra talep olan tüm illerde hizmete girecek” dedi.

habere-gom.jpg

Şu an 4 ülkedeyiz

Ergün Demiray orta vadeli bir hedef olarak THY’nin dünyada ve Türkiye’de uçtuğu her noktaya Dedeman markasını taşıma vizyonuyla hareket edeceklerini belirterek, “Vizyonumuzda ABD ve Avustralya da var. Mevcut durumda uluslararası pazarlarda büyüme stratejimiz Balkanları, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu bölgesini, Afrika’yı kapsıyor. Bugün Türkiye’nin en büyük yerli otel markası olarak Türk Hava Yolları’nın uçtuğu her yerde olmak istiyoruz. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcı tekliflerine uyum gösterme vizyonumuzla ilerliyoruz. Dedeman'ı bir sadakat programının ötesine taşıyoruz. Hedefimiz, müşterilerimizin üyesi olmaktan gurur duyduğu, sürekli yenilenen ve benzersiz fırsatlar sunan bir ekosistem yaratmak. Şu an 87 otelimiz var bunu en kısa sürede 100'e çıkarmak istiyoruz. Şu an 4 ülkedeyiz bunu da 10 yapacağız. 10 ülkede 20 otele ulaşmak istiyoruz şu an 6 tane var. Türkiye'nin her ilinde olacağız dedik şimdi büyük ilçelere de gidiyoruz. Özellikle kaliteli konut projelerine adım atmak istiyoruz. Balkanlarda, Özbekistan'da, Kazakistan'da olacağız. ABD'ye kadar yolumuz var” diye konuştu.

de1.jpg

70 YILIK BİR MAZİMİZ VAR

Dedeman markasının uluslararası seviyede tanınacağını kaydeden Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, “Rest & More By Dedeman bizim ürettiğimiz bir konsept. 81 ilin 81'inde olacağız dedik bugün 87 otele ulaştık. Hedefimiz THY'nin uçabildiği her yerde olmak. 70 yıla yakın mazisi olan bu markayı uluslararası anlamda temsil edeceğiz. Dedeman misafirperverliğini herkese gösteriyoruz, bunu sağlamaya çalışıyoruz. Kalplere dokunalım diyoruz, farkımızı fark ettirelim diyoruz” dedi.

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - NEŞE MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.