Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'i ziyaret edeceği tarih belli oldu: Görüşme ne zaman?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'i ziyaret edeceği tarih belli oldu: Görüşme ne zaman?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i 9 Haziran’dan sonra ziyaret edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özel’e gerçekleştireceği karşılık ziyaretinin tarihi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelmişti. 1 saat 35 dakika süren görüşmede ise yeni anayasa, ekonomi, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın durumu, Gezi Parkı davası gibi konular ele alınmıştı.

Gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Erdoğan, Özgür Özel'e ilk fırsatta ziyaretin karşılığını yapacağını söylemiş ancak tarih vermemişti. Erdoğan, "Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız" demişti.

Özgür Özel'de Erdoğan'ın siyasette yumuşama nitelendirmesine karşın "Yumuşama değil normalleşme.” ifadesini kullanmıştı.

Beklenen görüşmenin tarihi belli oldu. Partisinin grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Özgür Özel'e yapacağı iadeiziyaretin tarihine ilişkin, "Ayın 9'undan sonra" yanıtını verdi.

Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüşüp görüşmeyeceklerine ilişkin soruya da "Bugün bir görüşmemiz yok. Arkadaşlarımız, ilgili birimlerimiz görüşecekler, görüşmememiz için hiçbir neden, hiçbir sebep yok" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.