Bu bize ilk saldırı değil

Bu bize ilk saldırı değil
Ali Tarakçı'ya 3 yaşındaki çocuğunun yanında yapılan saldırı Türkiye'deki cinnet durumunu gözler önüne serdi. OHAL devam ederken eli silahli caniler gündüz vakti şehrin ortasında, yanında çocuğu olan bir babaya kurşun yağdırıken belli ki güvendikleri kişi ya da kişiler var. Bütün sokakları kameralarla dolu İstanbul sokaklarında güpegündüz bir arabayı durdurabiliyor ve karşısındakine kurşun yağdırıyor.

Bu gazetemize yapılan ilk saldırı değil. 15 Temmuz hain darbe girişiminin hemen ardından gazete merkezimiz bir gece yarısı saldırıya uğramış, bütün eşyalarımız gözü dönmüşler tarafından parçalanmıştı. Gazetemize yapılan saldırıyı, "İyi ki insanlara bir şey olmadı" diyerek geçiştirmiş, yüzlerce kez yetkilileri göreve davet etmiştik. Fakat aradan yaklaşık bir buçuk yıl geçmesine rağmen kameralara boy boy poz veren saldırganlar hakkında ifadesini almaktan başka hiçbir işlem yapılmadı.

Bu suçun ortağısınız
Gazete merkezine yapılan saldırının ardından Ali Tarakçı sabah saatlerinde, sokak ortasında, 3 yaşındaki çocuğunun yanında kurşunlandı. Şimdi biz, "Şükür hayatta kaldı" diyerek avunuyoruz. Şayet bu saldırı da aydınlatılmaz, failleri yakalanmazsa gelecek günler de neler yaşayacağımızı kestiremiyoruz. Ve buradan bir kez daha yetkililere seslenerek, gereğinin yapılmasını, hiç kimsenin kayırılmamasını, adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Son sözümüz de kamuoyuno; yapması gerekeni yapmayan herkes bu suçun ortağıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum