"Biz yeni değil geri geldik"

"Biz yeni değil geri geldik"
Yaklaşık 10 aydır haklarında vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla tutuklulukları bulunan ve sonrasında serbest bırakılan Dilan Polat'tan ikinci yeni şarkı müjdesi geldi.

01 Kasım 2023'te haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları nedeniyle gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından cezaevine sevk edilen Dilan Polat ve Engin Polat geçtiğimiz ay mahkeme kararıyla serbest bırakılmıştı. Özgürlüklerine kavuşan Polat çiftinin ardından sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşımlar yapmaya devam eden Dilan Polat, hayranlarına sürprizini açıkladı.


İkinci yeni "Enerci" geliyor!

Dilan Polat ve Engin Polat, dün vergi kanununa muhalefet suçundan yürütülen soruşturma kapsamında ifadeye çağırılmıştı. Polat çifti ifadelerinin ardından araçlarına binerek uzaklaşırken Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yeni şarkısını duyurması gündem oldu. Dilan Polat Instagram hesabından yaptığı paylaşımında arabanın içinde şarkısının bir kısmını paylaşması ve şarkısının sözleri oldukça dikkat çekti.

dilan-polat-yeni-sarki-cikardi-biz-yeni-gelmedik-geri-geldik-1203305.jpeg


Yeni değil geri geldik

Dilan Polat, aracın içerisinde eşi Engin Polat ile yolculuk ettiği sırada şarkısının sözlerinde "Biz yeni gelmedik, geri geldik" yer vermesi ve ilk şarkısı Enerci'den bahsetmesi de dikkat çeken bir başka detay oldu. Polat o paylaşımını "Bu kadarcık yeter ve Ben dayanamam Engin bari sana söyleyeyim" notlarını düştü.


Dilan Polat'ın yeni şarkısının sözleri ne?

Dilan Polat'ın bir kesitini paylaştığı yeni şarkısının sözleri ise şöyle;

"Enercim tavan, yerimde havam
Susarım kalitemden ağzımı bozamam.
İçimi biliyor yüce yaradan.
Biz yeni değil, geri geldik.
Enerci.."

dilan-polatin-sarkisi-spotify-ve-apple-musicten-kaldirildi-111356-20231109.jpg

Dilan Polat yeni şarkısını ne zaman yayınlayacak?


Dilan Polat'ın Enerci şarkısından sonra yeni aracın içinde söylediği yeni şarkısı için sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Polat, bir kısmını paylaştığı ve kendisinin seslendirdiği şarkıyı çıkarmayacağını ve bu şarkının Enerci'den sonra yazıldığını belirtti. Dilan Polat ayrıca açıklamalarının devamında eşi Engin Polat'ın şarkıyı çıkarmasına izin vermediğinin altını çizdi.

İşte Dilan Polat'ın bir kesitini paylaştığı o şarkısı..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.