Berker Esen, CHP Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi

Berker Esen, CHP Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Berker Esen CHP Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

Özgür Özel’in CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkan seçilmesinin ardından Parti Meclisi’nin (PM) ilk toplantısında, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri belirlenmiş ve MYK yapılanmasında değişikliğe gidilmişti.

CHP'de yeni dönemde yönetim kademesinde de yeni görevlendirmeler yapılırken bu isimlerden biri de Berker Esen oldu.

Berker Esen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildiğini duyurdu.

"Önümüzdeki yerel seçim sürecinde, partimizin zaferi için elimden gelenin en iyisini yapmak için gençliğimin olağanca enerjisiyle çalışacağım" diyen Berker, şu ifadeleri kullandı:

Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke’nin önerileri ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in olurları ile Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildiğimi kamuoyuna bildirmekten mutluluk duyarım.

Önümüzdeki yerel seçim sürecinde, partimizin zaferi için elimden gelenin en iyisini yapmak için gençliğimin olağanca enerjisiyle çalışacağım. Daha sonraki aşamada ise, partimizin yeni kadrolarıyla birlikte iktidar yolunda mücadele verecek ve büyük hedeflerimize bir adım daha yaklaşacağız.

Bu önemli görevi bana layık gören başta Genel Başkanımız Özgür Özel ve Genel Sekreterimiz Selin Sayek Böke olmak üzere tüm örgütümüze teşekkür ederim. Büyük Atatürk'ün 'Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar' sözünü rehber edinerek, Cumhuriyetimizi 2. Yüzyılında daha da ileriye taşıma azmi ve kararlılığı içinde olacağıma söz veriyorum.

İstikametimiz, kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretileri ışığında, Cumhuriyetimizi 2. Yüzyılında daha yükseklere taşıma azmiyle dolu. Yola çıkıyoruz, yorulmak yok, başarma zamanı!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.