Babasını kaybeden Volkan Demirel’den duygu dolu paylaşım!

Babasını kaybeden Volkan Demirel’den duygu dolu paylaşım!
Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel geçtiğimiz gün kaybettiği babasını dün toprağa vermişti. Demirel bugün sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel geçtiğimiz gün Bodrum’daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan baba Demirel 71 yaşında hayatını kaybetmişti. Babasının cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Volkan Demirel duygularını sosyal medya hesabında dile getirdi.

171305.jpg

Kişisel Instagram hesabından babasıyla olan fotoğraflarını paylaşan Volkan Demirel, “Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım” diyerek duygu dolu ifadeler kullandı.

Demirel’in paylaşımının tamamında şu satırlar yer aldı:

“Sabah kalktım, seni arayamayacağım. Hayatımda ilk defa kaybettiğimi anladım…
Sen gözlerini yummadan önce ki akşam! ne kadar iyi, ne kadar da mutlusun. Benim elim ayağım, öğreten, yol gösteren, arkadaşımdın.
Abim, kardeşim, dostumdun. Yeri geldi mi kolunun altına girdiğim, yeri geldiğinde beni sırtlayandın. Arkamda duran, her zaman yanımda yürüyendin…
BABAM sen bana hiç
hayır demedin.
Neden bıraktın kendini gittin BABAM daha yaşayacaklarımız varken…
Bu kadar erken, hazırlıksız çaresiz bıraktın beni…Bana veda etmişsin aslında bizi mutlu ettiğin son akşamında…SENİ ÇOK SEVİYORUM BABAM…..

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Hacı Demirel (71) Bodrum'da göğüs ağrısı sonucu fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Akyarlar Mahallesi'nde yaşayan eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in babası Ali Hacı Demirel, saat 16.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle evinde fenalaştı.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.