Ayşenur Halil kimdir, kaç yaşında? Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil nereli, nasıl ve neden öldürüldü?

Ayşenur Halil kimdir, kaç yaşında? Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil nereli, nasıl ve neden öldürüldü?
Fatih'te kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik arkadaşı olduğu öğrenilen İkbal Uzuner'i ve sevgilisi olduğu öğrenilen Ayşenur Halil'i canice öldürmüştü. Peki Ayşenur Halil kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Halil nereli, nasıl ve neden öldü?

İstanbul'da önceki gün işlenen cinayetlerde 2 genç kız vahşice katledilmişti. 19 yaşındaki Semih Çelik, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice öldürmüş ve ardından Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etmişti. Peki Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil kimdir?

AYŞENUR HALİL KİMDİR?

Korkunç olay, 16.00 esnasında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde yaşandı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Sonrasında ise boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı. Hastanede hayatını kaybettiği öğrenilen Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da sevgilisi olan Ayşenur Halil'i öldürdüğü öğrenildi.


Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in arkadaşı ve eski sevgilisi olduğu öğrenilirken, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu iddia edildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.