Ayşe Ateş'ten Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt: 'O halde ne işiniz var Sincan’da'

Ayşe Ateş'ten Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt: 'O halde ne işiniz var Sincan’da'
Ayşe Ateş, MHP lideri Bahçeli‘nin Sinan Ateş davasına ilişkin sözlerine yanıt verdi.

30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde cuma namazı çıkışında ofisine giderken silahlı saldırı sonucu Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili 1 Temmuz'da görülecek davaya ilişkin partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş yanıt verdi.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli "1 Temmuz'da başlayacak söz konusu davaya sadece avukatlarımız katılacak, bunun dışında hiç kimse orada bulunmayacaktır. Herkes eteğindeki taşı döksün de şahit olalım. Kim ne biliyorsa, hangi belge, bilgi ve bulguya sahipse, mahkemeye sunsun da hepsinin ense tıraşını görelim dedi.

Sinan Ateş cinayetinde Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocakları'nın bağlantısı olmadığını iddia eden Bahçeli "Cinayetle irtibatlandırıp suçlayanlara, bu can bu bedende olduğu müddetçe hakkımı helal etmeyeceğim ya bu dünyada ya da mahşerde hepsiyle tek tek hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Ayşe Ateş, şunları yazdı:

MHP, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in katline ilişkin görülecek olan siyasi cinayet davasına avukatları düzeyinde katılacakmış. Peki, neden? Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. Eminim ki kamuoyu da benimle aynı soruyu soruyordur: O hâlde ne işiniz var Sincan’da.

ÇAPULCU SÖZLERİNE YANIT

Sonraki paylaşımında Bahçeli'nin “Davamızı 3-5 çapulcunun keyfine göre yargılatmayacağız” sözlerine de yanıt veren Ayşe Ateş, Sinan Ateş suikastine ilişkin siyasi cinayet davasında yargılanacak MHP'li isimlerin fotoğraflarını paylaştı:

“Davamızı üç beş çapulcunun keyfine göre yargılatmayız” diyerek işaret edilen “üç beş çapulcu” aşağıdaki isimler olsa gerek. Çünkü 1 Temmuz günü Sincan’da Sinan Ateş suikastine ilişkin siyasi cinayet davasında yargılanacak olanlar bunlar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.