Astrolog Meral Güven’den Fenerbahçeliler’e şok sözler!

Astrolog Meral Güven’den Fenerbahçeliler’e şok sözler!
Dün akşam Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Fenerbahçe’nin kupayı kazanacağı iddia etmesiyle ün kazanan astrolog Meral Güven’den ilk yorum geldi.

Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçeliler’e bir şok da astrolog Meral Güven’den… Haftalardır Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını öngören iddialarda bulunan astrolog Meral Güven ile ilgili paylaşımlar yapan sarı-lacivertli taraftarlar ünlü astroloğun sarı-kırmızılıların zaferinden sonra yaptığı açıklama ile şaşkına döndü. Fenerbahçeli taraftarlara “hevesiniz kursağınızda kaldı” diyen Güven daha sonra tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

"Sıra Galatasaray'a da gelecek"

Astrolog Meral Güven kişisel Instagram hesabından yaptığı yazılı açıklama ile Fenerbahçeliler’e ağır eleştirilerde bulundu. “Beter olun” diyerek kendisine geçtiğimiz yıl yapılan eleştirileri hatırlatan Güven, “Sıra Galatasaray’a da gelecek” dedi.

Güven, açıklamalarını paylaşmasının ardından tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

6653a179134f07c62d9acb22.webp

Astrolog Meral Güven’in paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki, hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah’a ortak koşmak neymiş gördünüz mü. Oh Rabbim, sana şükürler olsun, dualarımı kabul ettin ya, Rabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya, alın bakalım sonuca. Beter olun, öyle küfür edilmez, böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

"Ben size gidin de beni manşet mi yapın dedim. Ben Allah'la sümme hâşa pazarlığım mı var dedim, siz kimsiniz ya? Kendi kendinize beni manşet ettiniz. Şimdi de tehdit, hakaret küfür yürüyün gidin. Allah’a ortak koşan insanlar her zaman eksikledir ve eksik kalmaya mahkumlardır yüce Mevlam ne eyler güzel eyler şükürler olsun. Rabbime âmin ölmüş çocuğuma edilen küfürlerin hesabını çok şükür sordu. Sıra mutlaka Galatasaray tarafına da gelecek. Hadi bakalım."

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.