Annesi 2019'da paylaşmış: Polis Şeyda Yılmaz'ın katili ile Süleyman Soylu aynı karede

Annesi 2019'da paylaşmış: Polis Şeyda Yılmaz'ın katili ile Süleyman Soylu aynı karede
Ümraniye'de bir polis memurunu şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aynı karede olduğu fotoğraf sosyal medyada dolaşıma sokuldu.

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik yapılan yapılan operasyon sonucunda bir polis memurunu şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şahsın yakalanmasına yönelik çalışma düzenlenen çalışmada 26 adet suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti isimli şüpheli görevli memurun silahını alarak memurlara ve çevredeki şahıslara ateş etmeye başlamış ve Yunus Emre Geçti'nin açtığı ateş sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

ÇÖP POŞETİ GİYDİRİLEREK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

19 yaşındaki suç makinesinin sosyal medya paylaşımlarında çok sayıda silah fotoğraflarının ortaya çıkmasının yanı sıra suç kayıtlarında cinsel istismar, taciz gibi suçlardan kaydı bulunması da dikkat çekmişti. Son olarak polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında siyah çöp poşeti giydirilen saldırganı iki kadın polis Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan taşıma aracına aracına götürdü.

SÜLEYMAN SOYLU İLE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Yaşananlar büyük yankı uyandırırken polis memuru şehit eden katilin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı. Yunus Emre Geçti'nin annesi tarafından 5 Ocak 2019'da Facebook'ta paylaşılan fotoğraf, sosyal medyada dolaşıma girdi.

Yunus Emre Geçti'nin annesinin 2019'da paylaştığı fotoğrafta "Oğlumla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resimmm cekmisleer" şeklinde not düştüğü görüldü.

Öte yandan Yunus Emre Geçti'nin annesinin 2020 yılından sonra oğluyla ilgili paylaşım yapmaması dikkat çekti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.