AK Parti'ye geçen Hatipoğlu gözünü Eskişehir adaylığına dikti

AK Parti'ye geçen Hatipoğlu gözünü Eskişehir adaylığına dikti
İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, belediye başkan adayı olmak istediğini söyledi.

Seçimden önce “AKP iktidarda kalırsa, AKP’ye geçer misiniz” sorusuna “Tabi ki geçmem. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız” şeklinde yanıt veren Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılmıştı.

Hatipoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı olmak istediğini açıkladı.

Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu isteğini konuşmadığını söyleyerek kararı Erdoğan'ın takdirine bıraktı.

Hatipoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Aday olma ihtimalim var. Tabi ki ben de isterim ama karar sayın Cumhurbaşkanımızda. Ben tabi ki istiyorum. Ben memleketimde 25 yıldır hizmet görmeyen bir sanayiciyim. Yılmaz hocamız sağolsun Eskişehir'i bir marka yaptı. Ama zamana yenilme gibi bir şey var. Eskişehir yeterli kaynaklardan yaralanamadı. Bizim kronikleşmiş çok büyük sorunlarımız var. Ortada bir sıkıntı var. AK Parti belediyeciliğiyle inşallah Eskişehir'i tanıştıracağız."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.