30 Nisan 2023 Millet İttifakı Büyük İzmir Mitingine kaç kişi katıldı?

30 Nisan 2023 Millet İttifakı Büyük İzmir Mitingine kaç kişi katıldı?
Millet İttifakı'nın İzmir'in Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği Büyük İzmir Mitinginin tamamlanmasının ardından, alanda kaç kişi olduğu da merak edilmeye başlandı.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine sayılı günler kala, partilerin ve ittifakların mitingleri devam ediyor. Bu süreçte, Millet İttifakı da 30 Nisan 2023 Pazar günü “CHP’nin kalesi” olarak adlandırılan İzmir’de halkla buluştu. Oldukça yoğun bir katılımın yaşandığı İzmir’deki mitingde kaç kişinin olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Gündoğdu Meydanı’da gerçekleştirilen 30 Nisan 2023 Millet İttifakı Büyük İzmir Mitingine katılım sayısı…

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra ittifakta yer alan tüm liderlerin de eksiksiz olarak katıldığı İzmir Mitingi, kentte büyük bir coşkuya sahne oldu. 14 Mayıs seçimleri sürecinde altı liderin ilk kez bir arada olduğu ilk miting olma özelliği de taşıyan Millet İttifakı İzmir Mitinginde halk, Gündoğdu Meydanını erken saatlerden itibaren doldurmaya başladı. 30 Nisan 2023 Pazar günü saat 16.00’da başlayan mitingde seçilmesi halinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcılıklarını üstlenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş da hazır bulunuyor.

Millet İttifakı’nın Büyük İzmir Mitinginde yaşanan rekor katılım, vatandaşların mitingde kaç kişinin yer aldığı sorusunun cevabını da merak etmesine neden oluyor. Henüz Millet İttifakı İzmir mitingine katılan kişi sayısı ile ilgili resmi bir rakam açıklanmadı. Emniyet birimlerinin açıklayacağı veriler ışığında haberimiz anlık olarak güncellenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.