Ziraat Bankası müjdeyi verdi! İkinci el araç alacaklara düşük faizli 400 bin TL!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! İkinci el araç alacaklara düşük faizli 400 bin TL!
Otomotiv piyasasında görülen yüksek fiyatlarla birlikte ikinci el modellere yönelen vatandaşlara Ziraat Bankası’ndan ikinci el araçlar için 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi. Ziraat Bankası’nın sunduğu söz konusu krediden kimler, nasıl yararlanabilir?

Son yıllarda Türkiye’de ekonomideki dalgalanma, her sektörü etkisi altına aldı. Pandemi döneminde artan dalgalanmalar ile birlikte enflasyondaki hızlı artış sonrası döviz kurlarında da ciddi bir yükseliş yaşandı. Türk Lirasının hızla değer kaybetmesi ile birlikte her ürün ve hizmette zamlar peş peşe gelirken, otomobil fiyatlarındaki zamlar da vatandaşın cebini yakmaya başladı. Sıfır otomobil yerine daha uygun fiyatlarla ikinci el otomobillere yönelenlere Ziraat Bankası’ndan kredi fırsatı geldi.

Sıfır otomobil pazarında fiyatlar dudak uçuklatan seviyelere geldi ve bu durum, beklendiği gibi ikinci el otomobil piyasasını da etkiledi. Artan fiyatlar sonrası ikinci el otomobil tercih etmek isteyenler için Ziraat Bankası 400 bin TL’lik kredi fırsatını duyurdu. Ziraat Bankası söz konusu kredisi ile birlikte araç sahibi olmak isteyenlere özel destek sunuyor. Peki Ziraat Bankası’nın sunduğu krediden kimler, nasıl yararlanabilir? İşte detaylar…

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE DESTEK ZİRAAT BANKASI’NDAN

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, ikinci el araç sahibi olmak isteyenler için kredi fırsatını duyurdu. Birçok bankaya göre daha uygun faiz oranları sunarak dikkat çeken Ziraat Bankası, müşterileri için ikinci el araçlarda kredi imkanını açıkladı. İkinci el aracı uygun faiz oranlarında, esnek vade ile almak isteyenler bu kredi için başvuruda bulunabilir.

ZİRAAT BANKASI İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

ekran-goruntusu-2023-06-29-121355.jpg

Ziraat Bankası, ikinci el taşıt kredisinde faiz oranını yüzde 1,65 olarak belirledi. Öte yandan söz konusu kredide Ziraat Bankası, müşterilerine 48 aya kadar da vade imkanı sunuyor. 400 bin TL’ye kadar olan kredi tutarları için sunulan bu kredide geri ödemeler için de esnek bir plan oluşturulabiliyor. İkinci el taşıt kredisinden yararlanan müşteriler, bu tabloya göre aylık 13 bin TL geri ödeme ile araç sahibi olabiliyor.

Yaşı en az 5 yıl olan araçlar için geçerli olan Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisinden yararlanmak isteyenlerin gelir belgesi ile başvuru formunu doldurması ve başvuruda bulunması gerekiyor. Başvurusu banka tarafından onaylanan vatandaşlara söz konusu kredi desteği sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.