Yemekteyiz 8 Şubat Cuma final kim birinci oldu? 10 bin lirayı kim kazandı

Yemekteyiz 8 Şubat Cuma final kim birinci oldu? 10 bin lirayı kim kazandı
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Yarışmacılar son günün ardından oluşacak puan tablosuyla birlikte sıralamasını öğrenecek. Peki Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? İşte yanıtı...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen ve son dönemlerin en popüler yemek programlarından biri olmayı başaran Yemekteyiz'in 4-8 Şubat haftası da sonlanıyor. Bu hafta yarışmada Mehtap Karaördek, Alev Güler, İsmail Altay, Yasin Obuz ve Ayla Duymaç yarıştı. Zaman zaman hararetli tartışmalara sahne olsa da genel olarak keyifli bir beş günü bırakan yarışmacılardan hangisinin birinciliği üstleneceği merak konusu.

İzleyiciler de haftanın şampiyonunu öğrenmek istiyor ve Yemekteyiz'de kim birinci oldu sorusunu soruyor. Yarışmanın formatı her ne kadar yemek üzerine de olsa yarışmacılar hitap, masa düzeni ve ikili ilişkilere dikkat ederek puanlama yapıyor. Çoğu zaman eleştiriler olsa da Yemekteyiz'i renklendiren noktalardan biri de bu. Tartışmaların uzatılması kesinlikle önerilmiyor.

yasin obuz

yemekteyiz yasin obuz küfür

yemekteyiz mehtap karaördek

yemekteyiz Yasin Obuz

yemekteyiz ismail altay

yemekteyiz yasin obuz

yemekteyiz ayla duymaç


yasin obuz

yemekteyiz yasin obuz küfür

yemekteyiz mehtap karaördek

yemekteyiz Yasin Obuz

yemekteyiz ismail altay

yemekteyiz yasin obuz

yemekteyiz ayla duymaç

Yarışmada skandal!

Yemekteyiz'e katılanlar arasında bazen daha önce ekranlarda boy göstermiş isimler olabiliyor. Yasin Obuz da bunlardan bir tanesiydi. Yasin Obuz'un sosyal medyada binlerce kişiye ettiği küfürler ve dün sabah Söylemezsem Olmaz'da dava açacağını açıklaması herkesi şoke etti. Birçok kişi Yasin Obuz'un neden yarışmaya aldığını merak etti.

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 10 bin lirayı kim kazandı?
Beş yarışmacının birbirlerine üstünlük kurabilmek için mücadele verdiği ve yemeklerini beğendirmeye çalıştığı Yemekteyiz'in 8 Şubat'ta yayınlanacak olan final bölümünde birinci belli olduktan sonra sayfamızda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.