Trabzonspor hissesi alınır mı alınmaz mı? TSPOR hisselerindeki son durum

Trabzonspor hissesi alınır mı alınmaz mı? TSPOR hisselerindeki son durum
Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor diğer bir yandan borsada da yer almayı sürdürüyor. TSPOR kodlu hisse senetleri son dönemde büyük ilgi görüyor. Peki Trabzonspor hisseleri alınır mı? Sportif açıdan değerlendirmelerle işte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ni yenerek liderlik mücadelesini sürdüren Trabzonspor ilerleyen haftalarda da bu grup içerisinde yer alıp şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor. Bordo mavililerin bu yükselişi borsada da karşılık buldu ve Fırtına yatırımcılarının da yüzünü güldürmeye devam ediyor. TSPOR hisselerine yoğun bir ilgi söz konusu. Peki Trabzonspor hisseleri alınır mı?
 


Trabzonspor hissesi satın almak için nedenler

- Takımın formu: Hüseyin Çimşir ile birlikte üst üste üç maçını da kazanan bordo mavililer önüne umutla bakıyor. Bu performans taraftarlarını da heyecanlandırıyor. Şehirde hayat olumlu bir şekilde seyir ederken finansta da hisse değerleri her geçen gün yükseliyor.

- Ekonomik yapı: Süper Lig'in belki de en düzenli mali tablolarından birine sahip olan Trabzonspor'a yatırımcılar güveniyor. Ahmet Ağaoğlu ve ekibi geldiği günden bu yana sürekli üzerinde durdukları ekonomi başlığında harika işlere imza attı. Bu durum yatırımcıları da hisselere yönlendiriyor.

- Gelecek planları: Trabzonspor yönetimi genç oyunculara kendini ıspatlama şansı verirken yüksek bonservisli satışlara da imza atacak. Ve bu sirkülasyonun devam etmesi bekleniyor. Yusuf ile başlayan süreçte bu yaz belki de Uğurcan Çakır önemli rakamlara Avrupa'nın yolunu tutacak. Planlaması bulunan bir kulüp her zaman kazanır.

 

Trabzonspor hissesi satın almamak için nedenler

- Şampiyonluk kaybı: Uzun süreli bir yatırım düşünüyorsanız Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybetmesi demek hisse değerlerinin de düşmesi anlıma gelebilir. Bu sebeple değerlendirmenizi iyi yapamız gerekiyor.

(yatırım tavsiyesi değildir.)*

- Kamuoyundaki algı çalışmaları: Bordo mavililler üzerinde bir süredir oluşturulan suni gündemler hisse değerlerinin düşmesine neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum