Tatil uçuşları için Pegasus’tan yüzde 40 indirim kampanyası geldi!

Tatil uçuşları için Pegasus’tan yüzde 40 indirim kampanyası geldi!
Yaz ayları geldi ve sıcaklar kendisini gösterdi. Gelen yaz dönemiyle birlikte tatil hazırlıklarına başlayanlara, yüzde 40 indirimli uçuş kampanyası duyuruldu!

Yaz sezonu geldi ve birçok kişi tatil planları yapmaya başladı. Yalnızca bu yaz sezonu için değil, gelecek dönemler için de tatil planı yaparak erken rezervasyon fırsatları ile tatili daha uygun hale getirmek isteyenler için beklenen fırsat Pegasus’tan geldi. Pegasus, duyurduğu kampanyasında belirtilen tarihler arasında yüzde 40 indirim kampanyasını paylaştı.

Yurt dışı tatili için plan yapanlar, özellikle yüksek döviz kurları nedeniyle bu tatil harcamalarında tasarruf sağlamanın yollarını araştırıyor. Bu noktada genellikle erken tatil rezervasyonları ile indirimli ve daha uygun fiyatları yakalamak isteyenler için fırsat Pegasus’tan geldi. Pegasus, belirlenen tarihler arasındaki yurt dışı bilet alımlarına yüzde 40 indirim kampanyasını duyurdu. Kimler bu kampanyadan nasıl yararlanabilir? İşte detaylar…

PEGASUS’TAN YÜZDE 40 İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI

Pegasus tarafından duyurulan indirim kampanyasında, biletlerini 1 Temmuz tarihine kadar “flypgs.com” üzerinden veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden alanlar, vergiler hariç yüzde 40 indirimden yararlanabilecek. Söz konusu indirimli biletler ile yurt dışına çıkmak isteyenler, bu kampanya dahilinde 15 Ekim - 10 Aralık 2023 tarihleri arasında yurt dışı seyahatine çıkabilecek.

Pegasus tarafından duyurulan kampanya, 29 Haziran - 1 Temmuz 2023 saat 23.59’a kadar yapılan yurt dışı bilet alımlarını kapsıyor. Satış tarihinin yanı sıra kampanyada uçuş tarihleri ise 15 Ekim - 10 Aralık 2023 saat 23.59’a (TSİ) olarak belirlenmiş durumda. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin sadece flypgs.com adresi üzerinden veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alma işlemini gerçekleştirmesi gerekiyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Pegasus’un sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken, Pegasus BolBol üyelik numarasını da girmesi gerekiyor. Henüz BolBol üyesi olmayan müşteriler de kampanya sürecinde BolBol üyeliğini yaptıktan sonra söz konusu kampanyadan yararlanabiliyor. Öte yandan söz konusu kampanyadan 0-2 yaş aralığındaki bebekler yararlanamazken, 18 yaşından küçük yolcular da 18 yaşından büyük bir Pegasus BolBol üyesi üzerinden bağlı üyelik ile kampanyadan yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.